STALL: магазин, що приємно здивує

Український онлайн-ринок пропонує безліч сервісів, які реалізують товари та послуги. На цьому фоні справді виділитися можуть тільки інтернет-магазини, які піклуються про клієнтів та пропонують великий асортимент якісної продукції.

Каталог від STALL

Старт нового магазину – 2011 рік. За понад дванадцять років роботи колектив отримав безліч позитивних відгуків. Окремо покупці виділяють багатий асортимент товарів. Ремінці для кріплення акумуляторів, іграшки, креативні подарунки, автомобільні аксесуари, побутові гаджети – все це можна знайти на сайті торговельного сервісу. Каталог постійно оновлюється та має зручні фільтри, що полегшують вибір.

Категорії товарів

Головною метою колективу однодумців, що розробляли проєкт магазину, було просте бажання – дарувати приємні емоції. І вони мали починатися із вибору майбутньої покупки. На сайті всі товари розподілені по категоріях, серед яких:

  • тактичне спорядження,
  • іграшки,
  • інструменти та вимірювальні пристрої,
  • аксесуари для електронних гаджетів,
  • оригінальні подарунки,
  • прикраси для дому,
  • радіоприймачі та інша аудіотехніка,
  • тренажери та аксесуари для спортивних хобі тощо.

Понад 15 категорій та безліч підкатегорій дозволяють знайти практично все: від батарейок до костюмів для косплею, від комплектів для дронів до годинника.

Гарантії для покупців

Кожен відвідувач сервісу може проглянути інформаційну сторінку товару. Тут є детальний (дійсно детальний!) опис, параметри, технічні характеристики, фото, відгуки тощо. Це дає можливість обрати справді якісну та потрібну річ. Якщо виявилося, що товар не підходить, то його можна повернути. Процедура детально розписана у відповідному розділі сайту. Також там представлений перелік предметів, які поверненню не підлягають відповідно до вимог чинного законодавства.

Розрахунок та доставляння

Сплатити товар можна карткою, готівкою після отримання посилки або безготівковим способом (такий формат діє для замовлень, вартість яких перевищує 500 грн.). Доставляння може бути оформлене через транспортну компанію «Нова Пошта», «Укрпошту». Є можливість відправити посилку для отримання у поштоматах.

Магазин аксесуарів та креативних подарунків Stall дарує позитив, гарний настрій та можливість обрати якісні товарні позиції. Для постійних клієнтів діють акційні знижки, є бонусні пропозиції, вигідні ціни та святкові розпродажі.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.